Edelstenen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en maten. Wist je dat iedere edelsteen zijn eigen trilling en eigenschappen heeft? Dit maakt dat zij ingezet worden voor persoonlijke groei. Heb je bijvoorbeeld veel last van angsten die je ’s nachts wakkerhouden? Of voel je je futloos en ben je op zoek naar een manier om meer energie te hebben? Of heb je moeite met jezelf laten zien en communiceren? Kies de juiste edelsteen die je helpt om meer kracht te ervaren. Zo kun je deze steen bij je dragen om de voordelen van de steen te ervaren, of je kan een edelstenen ketting of armband kopen. Op deze manier draag je deze bijzondere stenen altijd bij je.

Cacao ceremonie bijwonen?

Ben jij op zoek naar een manier om in verbinding te komen met jezelf en meer te aarden? Met een cacao ceremonie start je een spirituele reis die helpt jouw bewustzijn te vergroten. Iedere cacao ceremonie is weer anders. Verbindende muziek, prikkelende geuren en ervaren begeleiding zorgen voor een unieke ervaring. Er wordt een positieve sfeer gecreëerd, waarbij iedereen zich veilig en krachtig voelt. Er wordt gebruikgemaakt van pure cacao die vermengd is met verschillende kruiden en natuurlijke zoetstof. De cacao heeft veel positieve eigenschappen die jou veel energie geven. Na een cacao ceremonie voel jij je meer verbonden met jouzelf en de wereld om je heen.

Helende kristallen kopen?

Kristallen hebben net als edelstenen helende eigenschappen. Kristallen zijn mineralen met een kristallijnen vorm. Ben je op zoek naar een manier om meer creativiteit te hebben? Plaats dan een groot kristal in de werk of hobbykamer. Zo kunnen kristallen jou inspireren en motiveren om het beste uit jouzelf te halen. Of ben je snel gespannen en ben je op zoek naar een manier om meer rust te creëren? Draag dan een kristal bij je in je broekzak of aan een hanger. Zo heb je altijd kristallen dicht bij je die jou ondersteunen in de dingen die jij belangrijk vindt in het leven.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *