Ieder mens heeft een eigen energiesysteem, en wanneer dat systeem uit balans is kun je allerlei klachten ervaren. Een energetische coach kan de blokkades in je systeem opheffen en ervoor zorgen dat alle energieën weer goed stromen. Dit zorgt ervoor dat je lijf zichzelf kan herstellen, en je klachten verminderen of verdwijnen. Het is dus niet zo dat zo’n energetische coach zelf de klachten elimineert, maar de behandeling zet je lichaam wel aan tot zelfgenezing. In principe weet je lijf namelijk altijd wat het nodig heeft en hoe het kan helen, zolang het daarvoor de juiste omstandigheden krijgt.

Energetische coach bij psychische klachten

Veel mensen denken dat de energieën die door je lichaam stromen enkel effect hebben op fysieke symptomen, zoals kramp, pijn en tintelingen. Niets is echter minder waar. Ook mentale klachten kunnen namelijk heel goed behandeld worden door een energetische coach. Je lichaam en geest staan namelijk altijd met elkaar in verbinding, en mensen vergeten vaak dat ook psychische klachten ene lichamelijke component hebben. Je hormonen bepalen namelijk voor een groot deel hoe je je voelt, en die hormonale balans is toch echt iets lichamelijks. Als je daar problemen mee hebt dan voel je dat dus ook tussen de oren en in dat geval kan een energetische coach je prima helpen.

Spirituele coach voor meer rust en balans

Als jij op zoek bent naar een energetische coach die ook op het gebied van spiritualiteit goed onderlegd is dan kun je wellicht beter zoeken naar een spirituele coach. Zo iemand weet je namelijk heel goed te begeleiden op het gebied van je missie hier op aarde. In enkele gesprekken ga je onderzoeken wat je voelt, waar deze gevoelens vandaan komen, en hoe het komt dat je (als dat het geval is) vastloopt in het leven. En als je je tegelijkertijd door deze persoon energetisch laat behandelen dan kun je snel hele mooie resultaten verwachten. Beide behandelingen leveren namelijk mooie inzichten en veel rust in je hoofd op. Iets voor jou?

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *