Veel mensen zijn zo relaxed over het leren om hun haar zelf te stylen, alleen maar omdat ze een Kapper Etten-Leur hebben. Maar na verloop van tijd wordt het duidelijk dat het handig zal zijn om enkele cruciale haarstylingstips te kennen. Hier zijn enkele tips voor het stylen van haar waarvan je verwacht dat je ze kent:

Ken je haar
Dit is nou net allerbelangrijkste. Alles wat met het stylen van je haar te maken heeft, is afhankelijk van je haartype. Dus als je je haartype nog niet kent, is het een recept voor een ramp. Als je je  haartype kent, ken je de beste producten die voor jouw haar werken, de beste kapsels die zullen werken en vooral de beste verzorgingstips die je voor jouw haar kunt aanbrengen. Er zijn drie hoofdclassificaties van haar: fijn, medium en dik. Een fijn haar kan meer dan drie keer in een paardenstaart worden gewikkeld, een medium haar kan slechts twee tot drie keer worden gewikkeld, terwijl een dik haar maar één keer kan worden gewikkeld.

Je haar krullen
Om het krulproces soepeler te laten verlopen, word je geadviseerd om een ​​keramische krultang te gebruiken, omdat bekend is dat deze het beste geschikt is voor een goede verwarming. Zorg ervoor dat de krulföhn ook verstelbare instellingen heeft, zodat je kan werken met het bereik dat bij jouw haartype past. Wanneer je met nat haar begint, is het aan te raden een lichtgewicht mousse aan te brengen.

Je haar stijlen
Je haar stijl maken is een activiteit die met de nodige voorzichtigheid moet worden gedaan. Kies voor een stijltang met keramische platen, omdat deze milder zijn. Doe ook enkele voorbereidingen voordat je warmte van de stijltang op je haar overbrengt: was het haar met shampoo en conditioner en breng een thermische hittebeschermer aan.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *