Sieraden staan mooi bij iedereen en er bestaan zoveel soorten sieraden dat er altijd wel iets te kiezen valt. Je kunt ervoor kiezen om iedere dag oorbellen en ringen te dragen, maar een ketting of een mooie wikkelarmband voor dames is ook een leuke manier om sieraden te dragen. Het is zeker niet nodig om elke dag heel veel sieraden te dragen. Je kunt er ook voor kiezen om juist een blikvanger te dragen zoals een handgemaakt sieraad in de vorm van een opvallende ketting die goed bij je outfit past. Dan is het mooi om subtiele oorbellen te dragen in plaats van oorbellen die heel opvallend zijn, want less is more.

Handgemaakte sieraden geven uitstraling en finesse

Wanneer je sieraden kiest is het handig als het bij je past. Dus het moet wel passen bij waar je mee bezig bent. Als je veel met je handen werkt kan het onhandig zijn om veel ringen te dragen bijvoorbeeld. Een handgemaakte ketting is dan een veel betere optie. Met sieraden kun je eindeloos variëren en je kunt ze ook combineren. Draag bijvoorbeeld meerdere kettingen bij elkaar als je naar een festival gaat voor een extra opvallende look. Of draag een heleboel verschillende ringen om een dramatisch effect te creëren. Ook met de materialen kun je een bepaalde uitstraling geven.

Kies sieraden die bij je passen

Sieraden bestaan in verschillende materialen zoals goud, zilver, hout of edelsten. Soms wordt een combinatie gebruikt van verschillende materialen en dit geeft een speels effect. Elk soort materiaal heeft voor- en nadelen. Goud en zilver gaan heel lang mee en behouden waarde, maar vallen niet altijd goed op bij een flitsende outfit. Een gekleurde edelsteen of iets met mooie kralen kan dan net wat opvallender zijn. Het is ook leuk om mooie handgemaakte sieraden weg te geven aan een vriendin of een familielid. Zorg er dan wel voor dat je weet wat diegene mooi vindt zodat jouw cadeau goed in de smaak valt.

 

 

 

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *