Hier zijn 5 eenvoudige stappen om een ​​unieke en persoonlijke mode-stijl te ontwikkelen.

Maak een woordwolk

Een goede manier om een eigen stijl te ontwikkelen, is door deze te proberen te omschrijven. Begin met het maken van een lijst met alle kenmerken die je kunt bedenken (klassiek, stoer, mannelijk, bohemien, minimalistisch, glamoureus, etc.). Als je een bewerkte lijst krijgt van je stijl en hoe je die wilt, maak dan een woordwolk en schrijf de meest relevante kenmerken in grote letters. Deze wolk zal dienen als een uitstekend referentiepunt om je stijlkeuzes te achterhalen, als je gaat experimenten met modest fashion.

Gebruik de outfits van andere mensen als richtlijn

Let op de outfits die je leuk vindt en richt je aandacht hierop en verdeel de elementen van de look in jouw eigen formule. Bijvoorbeeld blazer + V-hals shirt + skinny jeans + grijze enkellaarzen. En creëer vervolgens deze look met je eigen kleding.

Kijk goed tussen je favoriete kleding

Ga door je kast en haal de kleding eruit die je het meest gebruikt. Zelfs als je niet tevreden bent met je kleding, is de kans groot dat je sommige items hebt die je verkiest boven andere. Vraag jezelf af waarom je ze mooi vindt: is het de snit, de kleur, de stijl of de stof? Als je eenmaal hebt besloten wat je er leuk aan vindt, kun je ze gebruiken als referentiepunt voor toekomstige aankopen.

Houd rekening met complimenten

Let op de kleding waarmee je complimenten krijgt van mensen. Dit kan je helpen begrijpen welke modest fashion stijlen het beste bij je passen.

Laat je experimenteerfase beginnen

Als je iets aan je stijl wilt veranderen, moet je uit je comfortzone komen. Je moet met verschillende modest fashion trends experimenteren totdat je iets tegenkomt dat goed voelt.

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *